Grand Hotel Millennium Sofia

https://grandhotelmillenniumsofia.bg/

  С дългоочакван дебют през юли 2020 г. Гранд хотел Милениум София е елегантно въплъщение на блясък и естетика, иновации и неземно обслужване. Хотелът се намира в самото сърце на столицата и разгръща пленителни гледки към очарователния градски пейзаж и монументалната планина Витоша.

   

  А в случай че не сте готови да търпите компромис с големия ден на вашата любов, в Гранд хотел Милениум ще ви предложим избор от най-доброто за 360 градуса изживяване по време на сватбеното ви тържество.

   

  Салоните на Гранд хотел Милениум впечатляват със стилна обстановка и уникален декор. На вашето внимание се предлага разнообразие от локации (зали и ресторанти) с капацитет до 350 души. Две от залите предоставят специално усещане със своите стъклени покриви. Творчески настроените и дори малко капризни двойки са ни любими: големите и просторни бални зали в Милениум могат буквално да се преобразяват, за да отговорят най-добре на идеите и мечтите на младоженците.

   

  Модерните интериорни решения и възможности, съчетани с личния подход на нашия отдаден екип, ще ви помогнат да превърнете този ден в преживяване от класа. Нашите  експерти ще ви преведат през всеки етап от вашия голям ден със специално внимание към всеки детайл: през елементите на сватбената церемония, най-подходящата и съзвучна с вашия вкус декорация, избора на изискано четиристепенно меню и приказна сватбена торта, професионален DJ, специални комплименти за младоженците, персонализирани подаръци за гостите и небесни локации за снимки, които ще очароват поколения напред.

   

  Вашият сватбен повод е всъщност блестящ повод да се запознаете с това ново и уникално място в София. Удивителната 30-етажна сграда на Гранд хотел Милениум разполага с 400 светли, просторни и изящно обзаведени стаи, излъчващи модерна изисканост, както и с три спа апартамента. Спа и уелнес център с площ 4000 кв. м ще ви посрещне с пълен набор от процедури, терапии и заслужен релакс. Подарете си разкош на сватбения ден и не само!

   

  Свържете се с нас: