GulBar Go

GulBar Co., чаровникът на всяко събитие.

Допринася за празничната обстановка, създава уют и стил. При желание са налични допълнителни декори, мебели и аксесоари, които да допренесат за комфорта на вашите гости.

GulBar Co е напълно енергийно автономно независим.

Оборудван с напълно автономна постояннотокова инсталация зареждана от фотоволтаични панели. Това го прави идеалният избор на парти високо в планината или до брега на морето, където няма конвенционално електрозахранване, а шума от електрогенератор е нежелателен, дори недопустим.

GulBar Co. е подходящ и за закрити помещения.

Изградената променливотокова електроинсталация впряга капацитета на уредите на техния максимум и в същото време, електродвигателя задвижващ GulBar Co. осигурява бесшумен и бездимен достъп до закрити помещения, бални зали, ресторанти с достатъчно широк вход и подходящи естакади за достъп.

GulBar Co. може да присъства навсякъде където пожелаете.

Всяко кътче на България а защо не и съседни страни, което бихте желали да стане място за вашето събитие може да бъде достигнато от GulBar Co. Качен на автомобилна платформа, той може да пътешества навсякъде из региона. А когато стигне до защитени места, където достъпът на автомобили е ограничен, електродвигателят помага да позиционира GulBar Co. на точната позиция удобна за бар.

GulBar Co. е чаровник и най-вече бар за напитки.