Didy’s – cakes & sweets

Производство на Бутикови торти

  Историята на DIDY’S PLACE започва с доза талант и една мечта, която впоследствие се превърна в реалност.

  Още от ранна възраст открих, че правенето на сладкиши и различни печива е „моето нещо“. В началото правех торти вкъщи за приятели, декорирах ги с много креативност и любов, а по-късно поръчките започнаха да растат и все повече хора гласуваха доверие на работата ми.

   

  Началото

  И така, през 2010 г. официално стартирах своя бизнес в малка къща в покрайнините на София с помощта на Дилян Георгиев – близък приятел, който ми помогна да превърна голямата си мечта в реалност. Клиентите бяха доволни от високото качество на вкусните домашни торти, декорирани с любов, съответно и поръчките започнаха да се увеличават. С много отдаденост, труд, постоянство, грижа, бебе в ръце и помощ от бабите, разбира се, през 2015 г. – 2018 г. успяхме да се утвърдим на пазара и да се преместим в по-голямо помещение, да разраснем екипа си и да отворим първата си сладкарничка.

   

  DIDY’S днес

  Към момента фирмата е позиционирана в цех от 350 кв.м с персонал от 6-ма професионални сладкари, 4-ма талантливи декоратори, 3-ма шофьори, 1 администратор и 1 хигиенист, които с радост изпълняват желанията на всеки клиент със същите любов, професионализъм и качество, както в самото начало.