Сватбена агенция Алегрия

Всичко за вашата сватба на едно място!

Дейността на сватбена агенция Алегрия е свързана с цялостно организиране и провеждане на сватбени тържества.  Нашият екип от професионалисти ще се погрижи от А до Я за вашето мечтано сватбено тържество – от избора на дата до организация на медения ви месец! Всичко по ваше желание.

Независимо, дали мечтаете за по-традиционен, или по-нестандартен сватбен ден, ние ви предлагаме истинско индивидуално отношение, което да превърне в реалност вашата визия! Ние обожаваме работата си и влагаме цялата си енергия и професионализъм, за да ви подарим спокойствие и комфорт преди и по време на вашия сватбен ден.

Услугите ни включват:  цялостна или частична сватбена организация и координация, сватбена декорация, организиране и водещ на изнесен ритуал, DJ и озвучаване, сватбен водещ – певец, фотографи, видеооператори, изготвяне на програма за сватбения ден, заря, сватбени покани, подаръци за гостите, организиране на музикални и танцови шоу програми, класически и нетрадиционни сватбени торти, шоколадови фонтани и много други. Вие избирате – ние отговаряме!