Бутик за цветя Анжели

   Бутик за цветя

   Бутик за цветя „Анжели” е основан на 20 септември 2010г. Магазинът се развива бързо, благодарение на иновативните идеи и творческото мислене на екипа от професионални флористи. Вниманието към всеки клиент е фирмен приоритет. „Красивото” е онова към което се стремим ежедневно и то присъства във всяка наша творба.
Да сътвориш един букет е равносилно да нарисуваш картина.Всяка картина носи творчески заряд, посланието на художника и отразява неговите чувства и емоции.По този начин всеки букет, създаден от флористите на „Анжели”, притежава красотата на природата, стила на изискания творец, майсторството на добрия занаятчия. Да си флорист не е просто работа, това е страст към естетиката на живите цветя, призвание и начин на живот. Да си флорист не е професия, а занаят. Занаят се учи най-добре, когато се учи с любов и със сърце, и добрия резултът е налице.

Кои сме ние? Екип от креативни, модерни, коректни и усмихнати личности. За нас работата е истинско удоволствие, а усмивките на лицата на нашите клиенти ни носят най- голямото удовлетворение. Да зарадваме Ваш любим човек с доставка на дрес, носи радостни емоции и на нас.Вашият празник се превръща и в наш празник.