Кои сме ние?

Ние сме екип от амбициозни, мотивирани и позитивни хора, които работят неуморно, за да създават сватбени приказки за нашите клиенти.

Да, ние сме екипът на Сватбена агенция Алегрия и за четвърта поредна година организираме едно различно, лично и много грандиозно сватбено изложение, което само за няколко години се превърна в любимо събитие, както за бизнеса, така и за крайния потребител.

Нашата агенция има удоволствието да се занимава с организацията на сватби, частни и и корпоративни събития, конференции, изложения и много други събития и благодарение на своите знания и опит успяхме да създадем този мащабен проект, в който вложихме цялата си любов.

_________ ׂׂૢ་༘࿐

 

Създадел на проекта и човекът, който се осмели да рискуава е Биляна Цанева – собственик на бранда Алегрия и професионалист с повече от 12 години опит в сферата на ентъртеймънта и организирането на събития. Тя е артист със свой почерк и стил, който рядко се среща и именно нейната инциативност и всеотдайност спомогнаха за успеха на изминалите събития.

 

 

През далечната 2018-та година ( когато беше първото издание на изложението) тя реши да събере своя страхотен екип от професионалисти  и заедно създадоха един формат, за който все още никой не беше чувал. Изложения имаше много, но те всички си приличаха. Алегрия обаче търсеше нещо различно и нестандартно.

 

Искаше да покажа на бъдещите двойки какво се крие зад кулисите на една сватба и да пресъздаде за тях всеки един аспект в реално време. Искаше да им позволи да усетят емоцията и да направят генерална репетиция за своята сватба. И така се роди Wedding Expo Alegria.

 

Едно различно, мащабно, иновативно, но от друга страна много емоционално и лично събитие. Трибуна, на която бизнесът подава ръка на клиента и споделя с него своя ценен опит.

 

Паралено със самото изложение се провеждаха разнообразни семинари, лекции, панелни дискусии и презентации, по време на които показахме как протича един сватбен ден и какво е нужно за успешното му случване.

 

_________ ׂׂૢ་༘࿐

И така – три поредни издания събитието жънеше успехи, доказвайки, че в България има много потенциал и хора, които знаят тайните на успеха.

75 oт най-авторитетните имена в сватбения бранш се срещнаха с над 3000 бъдещи двойки и заедно сбъднаха много мечти.

Беше наистина ползотворно, вълнуващо и красиво.

И всяко следващо издание ще продължи да бъде такова.

Защото ние от Алегрия доказахме, че когато работиш с любов и внимание към клиента, тогава успехите идват сами.

_________ ׂׂૢ་༘࿐