Кои сме ние?

Ние сме екип от  амбициозни, мотивирани и позитивни хора, които работим неуморно, за да създаваме сватбени приказки за нашите клиенти. Да, ние сме екипът на Сватбена агенция Алегрия и преди 5 години решихме да организираме едно различно сватбено изложение, което да се отличава от всички останали на пазара със своята индивидуалност, стил, визия и съдържание.

Точно както и останалите събития в нашето портфолио.

Ние сме от онази странна порода хора, които обожават своята работа и дават 200% от себе си, за да създават емоции и уникални моменти, които се помнят за цял живот.

През последните 13 години бяхме част от  много лични и незабравими празници на невероятни хора от целия свят. Сбъднахме безброй мечти и срещнахме  съмишленици, които като нас вярват, че сватбата е празник на обичта, на човешките взаимоотношения, на споделеното време и на уважението.

Затова и нашето изложение е не просто събитие, а преживяване.

Създадено да впечатлява , да вдъхновява, да обогатява чрез съдържание и да се превърнe в еталон за качество и професионализъм.

 

_________ ׂׂૢ་༘࿐

 

Създадел на проекта и човекът, който се осмели да рискуава е Биляна Цанева – собственик на бранда Алегрия и професионалист с повече от 12 години опит в сферата на ентъртеймънта и организирането на събития. Тя е артист със свой почерк и стил, който рядко се среща и именно нейната инциативност и всеотдайност спомогнаха за успеха на изминалите събития.

 

 

През далечната 2017-та година тя реши да събере своя страхотен екип от професионалисти  и заедно създадоха един формат, за който все още никой не беше чувал. Изложения имаше много, но те всички си приличаха. Алегрия обаче търсеше нещо различно и нестандартно.

Искаше да покажа на бъдещите двойки какво се крие зад кулисите на една сватба и да пресъздаде за тях всеки един аспект в реално време. Искаше да им позволи да усетят емоцията и да направят генерална репетиция за своята сватба. И така се роди Wedding Expo Alegria.

Едно различно, мащабно, иновативно, луксозно но от друга страна много емоционално и лично събитие. Трибуна, на която бизнесът подава ръка на клиента и споделя с него своя ценен опит.

Паралено със самото изложение се провеждат разнообразни семинари, лекции, панелни дискусии и презентации, по време на които бъдещите двойки могат да научат полезна информация и да се докоснат от близо до работата на професионалистите.

 

________ ׂׂૢ་༘࿐

И така, вече 4 -ри поредни издания събитието жъне успехи и  доказва, че в България има много потенциал и хора, които знаят тайните на успеха.

Повече от 100 професионалисти от сватбения бранш се срещнаха с над 4000 бъдещи двойки и заедно поеха по пътя към мечтаната сватба.

Беше наистина ползотворно, вълнуващо и красиво.

И всяко следващо издание ще продължи да бъде такова.

Защото ние от Алегрия доказахме, че когато работиш с любов и внимание към клиента, тогава успехите идват сами.

_________ ׂׂૢ་༘࿐