Кои сме ние?

Ние сме екип от амбициозни, мотивирани и позитивни хора, които работим неуморно, за да създаваме сватбени приказки за нашите клиенти. Да, ние сме екипът на Сватбена агенция Алегрия и тази година решихме да организираме едно различно сватбено изложение, с което се надяваме да зарадваме всички вас – бъдещите младоженци.

Нашата агенция има удоволствието да се занимава с организацията на сватби и корпоративни събития от много години и да работи с много партньори в бранша, което прави работата ни наистина лесна и още по-приятна. Събирайки опит през годините и общувайки с много приятели и колеги, ние успяваме да съберем много важна и полезна информация, която искаме да споделим с всички вас, които тепърва поемате по дългия път на организацията на вашия голям ден.

Любовта към работата и нашите клиенти ни вдъхнови да организираме това изложение, с което да помогнем на всички бъдещи млладоженци и да направим в техния избор по-лесен.

Нашите приятели от Best Western Plus  EXPO Hotel и SPS Music Agency се включиха в инициативата и решиха да станат съорганизатори на нашето сватбено изложение, затова с тяхна помощ ще успеем да реализираме този грандиозен проект.

Очакваме ви!

Организатори на събитието:

  • Сватбена агенция Алегрия
  • Best Western Plus Expo Hotel
  • SPS Music Agency