Различното сватбено изложение, създадено с много любов

от Сватбена агенция Алегрия. 

 Установихме стандарти, които днес имаме амбициите да подобрим.
Бяхме първите, които въведохме един съвсем различен формат на изложение. Такъв, който включва тематични семинари, презентации и майсторски класове, възможност за проби на рокли, грим, дегустации на коктейли, торти и какво ли още не!
‍❤️‍‍ Показахме на бъдещите младоженци как протича една истинска сватба и им позволихме да видят от близо работатата на повече от 60 от най-изявените специалисти в сватбения бранш.
Направихме всичко това с адски много любов и отдаденост и с това доказахме че Алегрия е агенция с отношение към клиента, към партньорите и към всеки един детайл.
_________
Затова с огромна радост искаме да ви поканим да изживеете една незабравима емоция като посетите петото издание на
най-луксозното, най-мащабното и най-вдъхновяващото сватбено изложение в България –
Wedding Expo Alegria.
То ще се проведе на 20-ти и 21-ви януари 2024г. в Гранд Хотел Милениум София.
ВХОД СВОБОДЕН
Едни от най-авторитетните сватбените агенции, хотели, фотографи, оператори, таньцори, гримьори, музиканти, сладкари, дизайнери и още много други, ще очакват ВАС – бъдещите младоженци, за да ви покажат отблизо своята работа и да ви дадат възможност да зададете всички свои въпроси.
Форматът на нашето изложение ще остане непроменен, програмата на семинарите отново ще бъде разнообразна и пълна с изненади, които сме сигурни, че ще ви харесат.
Ще бъде интересно, това ви го обещаваме!