Биляна Цанева- сватбен водещ и организатор

Казвам се Биляна Цанева и вече повече от 10 години се занимавам с организирането на събития от всякакво естество. Организирам събития по целия свят и имам удоволствието да работя с професионалисти от всякакви области.

За моя огромна радост през 2015г получих подкрепата на своето семейство и успях да реализирам своя най-голям и желан проект. Създадох “Сватбена агенция Алегрия”, която с годините се превърна в една запазена марка на качество, професионализъм и стил. Две години по-късно основах и „Wedding Expo Alegria“, както и Аlegria events & entertainment, които са едни от най-успешните ми проекти до момента. 

През последните 6 години, работих усърдно и бях смела в изборите си, затова и днес съм това, което съм – позитивна, вярваща, раздаваща, емоционална, различна и много отдадена на хората около себе си. Работата като сватбен водещ и организатор обаче е моето истинско призвание. Именно воденето на сватби и изнесени церемонии са едни от нещата, които ме правят истински щастлива. Очите на влюбените, сълзите от радост, усмивките и всички тези емоции са толкова безценни, че няма как да се опишат с думи. И когато знаеш, че точно ти си човекът, създал тези емоции, тогава чувството на радост е наистина огромно.

Водя сватбите си в цяла България, както и в Европа и програмите ми са представени предимно на български, английски и испански език.

Отдадена съм на работата си и я обичам с цялото си сърце и това, към което се стремя най-много е да направя всяка сватба уникална и различна, за да може спомените за нея да останат вечни.

Затова съм изключително щастлива и горда, че за скромните ми години опит успях да направя над 150 двойки истински щастливи и сбъднах мечтите, за които толкова дълго са копняли. С цялата си любов и енергия, разказах техните истории на света и се надява и занапред да продължавам да бъда посланника на любовта.