Wedding Expo Alegria e специализирано B2C сватбено изложение, което се организира само и единствено за ВАС – бъдещите младоженци!

Главен организатор на събитието е сватбена агенция Алегрия в партньорство с  Best Western Plus Expo Hotel и SPS Music Agnecy.

Какво да очаквате?

В рамките на два дни всички посетители ще имат възможност лично да се запознаят и да разгледат отблизо работата на над 45 професионалисти в бранша – хотели, сватбени агенции, фотографи, фризьори, гримьори, дизайнери и други. Това е едно малко по-различно и малко по-лично събитие, в което изложителите получават възможност да рекламират своите нови продукти и услуги. А посетителите да се информират за всичко, което ги вълнува и да се срещнат с хората, които с радост биха се погрижили за осъществяването на техния незабравим сватбен ден.

Какво ще бъде различното?
  • Паралелно със самото изложение в специално изградени зони ще бъдат организирани полезни и интересни мероприятия – майсторски класове, семинари, интервюта със специалисти в бранша и други, чиято цел ще бъде да даде един нов поглед върху работата на професионалистите от сектора.
  • Всички посетители ще имат възможност да видят как протича от началото до края една истинска сватба,  ще разгледат творбите на видни фотографи по време на фотографска изложба, ще могат да се запознаят с работата на декораторите и флористите и да се радват на още много други изненади.
  • Бъдещите булки ще имат уникалната възможност да пробват сватбени рокли, да си направят пробен грим и прическа.
  • Вскички посетители ще могат да дегустират сватбени торти и да видят цялостна декорация на една сватбена зала.
  • Изложението ще бъде изцяло БЕЗПЛАТНО за всички посетители.

Подготвили сме още много изненади, с които ще ви помогнем да направите по-лесно вашия избор, но информацията за тях засега остава в тайна.

Целтта на сватбеното изложение и на нас изложителите,  е да ви предоставим максимално много полезна информаиция, за да сте сигурни когато избирате хората, които ще работят за радоста и комфорта на вашия сватбен ден.

Доверете се на професионалисите и се насладете на едно наистина полезно и различно сватбено изложение.

Очакваме ви!